Villiskirppis sijaitsee Nivalassa Pohjois-pohjanmaalla. Meillä on valoisat ja avarat tilat, joissa on 184 itsepalvelymyyntipaikkaa, kahvio, leikkipaikka lapsille ja rompepuoli äijäkamoineen ja huonekaluineen. Tervetuloa myymään ja ostoksille !

Myyntiehdot ja vinkkejä sujuvaan kaupankäyntiin :

– Voit varata myyntipöydän soittamalla, sähköpostilla, paikan päällä tai netistä  Kirpparikallen sivuilta (http://kirpparikalle.net/index.php?sivu=rekisteroidy&company_id=76) rekisteröidyttyäsi ja omilla tunnuksillasi.
– Myyntiviikon pituus on 7 aukiolopäivää. Kuukauden myyntijakson pituus on 30 aukiolopäivää. Paikkavuokra maksetaan etukäteen tai viimeistään kunkin myyntijakson alkaessa. Myyntiaika alkaa varausta edeltävänä aukiolopäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Silloin tai ensimmäisenä varauspäivänäsi voit tuoda tavarasi myyntipaikalle.
– Asiakas saa maksetusta myyntipaikasta kuitin, joka on säilytettävä tilitystä varten.
– Vain kirpputorin omat hintalaput hyväksytään. Tavarat hinnoitellaan itse paikkanumerokohtaisilla hintalapuilla, joihin merkitään tuotteen nimi, kuvaus ja hinta selkeästi. Hintalapussa on paikkanumero, viivakoodi ja juokseva sarjanumero. Kun tuote myydään, hintalapusta luetaan kassalla viivakoodi, jonka perusteella rahat ohjautuvat oikealle myyjälle. Tästä syystä hintalappuja ei saa monistaa eikä tehdä itse. Hintalaput tulostetaan aina ja vain kirpputorilla !
– Hintalappuarkit voi kirjoittaa valmiiksi järjestelmäämme omilla Kirpparikalle-tunnuksilla. Sivulle aukeaa arkkipohja, johon tuotteen nimi, kuvaus ja hinta merkitään riville. Arkki tallennetaan ja hyväksytään valmiiksi, jolloin arkit ovat valmiina ja noudettavissa myymälästä.
– Mikäli muutat tuotteen hintaa, tee uusi hintalappu !
– Jos haluat myydä myyntipaikkasi tavarat vaikkapa puoleen hintaan, riittää, että ilmoitat siitä henkilökunnalle ja teet siitä myyntipaikallesi – 50 % lapun.
– Emme hyväksy epäselviä tai viivakoodittomia hintalappuja tai kokonaan hintalaputtomia tuotteita, jolloin tuote jää myymättä. Emme myöskään palauta hintalappuja tilityksen yhteydessä.
– Myyntipaikan hintaan sisältyy 3 arkkia viivakoodillisia hintalappuja / myyntijakso. Lisää hintalappuja  voit lunastaa kassalta hintaan 0,40€ /arkki.
– Kiinnitä hintalaput tarrapinnalla, hakaneuloin, nuppineuloin, langalla, kuminauhalla tai teipillä niin, että viivakoodi jää lukijan helposti luettavaksi eli suoraksi..  Jos  käytät teippiä tai tarraa, kiinitä hintalappu sellaiseen kohtaan, jossa et pilaa sillä tuotetta etkä viivakoodia.
– Tuo lisää tavaraa myyntiin viikon aikana ja pidä myyntipaikkasi siistinä ja houkuttelevana. Liian täysi ja sotkuinen pöytä ei myy !
– Myy vain ehjää, puhdasta ja toimivaa tavaraa, sellaista tavaraa, jota ostaisit itsekin ja huomioi tuotteiden sesonkiaika. Tarkista laitteiden toimivuus ja moniosaiset tuotteet varmistaaksesi, että kaikki osat ovat tallella.
– Älä ylihinnoittele tuotteita, vaikka niissä olisikin tunnearvoa. Kirpputorilla tulee olla kirpputorihinnat.
– Älä jätä tyhjiä pahvilaatikoita/kasseja myyntipaikalle. Lattialla ei saa säilyttää tavaroita, vaan niiden on mahduttava omalle myyntipöydällesi.
– Palautathan omalle myyntipaikallesi eksyneet muiden myyjien tavarat paikalleen, Kiitos !
– Tarkista välillä ja myyntijakson loputtua ”kadonneet ja hinnattomat” löytöpiste. Sieltä  voi löytyä tavaroita, jotka sinulta ovat kadoksissa tai joista puuttuu hintalappu.
– Voit halutessasi jättää joitain arvokkaita tai helposti särkyviä tavaroita kassalle turvallisempaan paikkaan sijoitettavaksi. Sovi tästä kassan kanssa erikseen.  Arvokkaammista kengistä toinen on hyvä jättää kassalle,Myös kalliimpien levyjen ja pelien sisältö voidaan säilyttää kassalla. Laita ne valmiiksi kirjekuoreen.
– Älä laita myyntiin viallisia sähkölaitteita. Jos kuitenkin haluat myydä, katkaisethan viallisten sähkölaitteiden virtajohdot ja merkitset hintalappuun tuotteen vialliseksi.
– Myyntipaikalla ei saa myydä piraattituotteita, lääkkeitä, alkoholia, tupakkatuotteita, aseita, K-18-tuotteita, vaarallisia teräaseita, elintarvikkeita eikä eläimiä. Henkilökuntamme poistaa kielletyt tuotteet myntipöydistä.
– Vuokra-ajan loputtua pöytä pitää olla tyhjennettynä tuntia ennen sulkemisaikaa. Tyhjentämättömästä pöydästä veloitamme 10€ korvauksen. Sopimuksesta myös henkilökunta voi tyhjentää pöydän, tästä veloitamme 10 € korvauksen. Löytötavaroita säilytämme kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne lahjoitetaan eteenpäin tai hävitetään.
– Nettivarausjärjestelmän vuoksi emme voi luvata pöydän varauksen jatkumista. Voit tiedustella pöytäsi varaustilannetta henkilökunnalta tai katsoa reaaliaikaista tilannetta netistä Kirpparikallen varausjärjestelmästä. Pyrimme halutessasi jatkamaan pöydän vuokrausta esim. toisella pöytänumerolla.
– Tilitämme halutessasi mikäli sinulla ei ole maksamattomia paikkavuokria, kuitenkin viimeistään vuokra-aikasi päättyessä, kun olet tyhjentänyt myyntipaikkasi. Paras aika muiden kuin lopettavien tilitysten hakuun on arkisin keskellä työpäivää, sillä aamuisin ja juuri tuntia ennen sulkemista lähtevät ja tulevat kirpputorimyyjät saattavat ruuhkauttaa palvelua. Viikonloppuisin myöskin ostajia on liikkeellä tavallista enemmän mikä saattaa aiheuttaa ruuhkaa myynti-ja varaustiskillä.
– Tilityksen yhteydessä on varauduttava todistamaan henkilöllisyys. Tilitämme vain paikan vuokranneelle myyjälle, ellei toisin ole sovittu. Tarkista tilitys heti, niin voimme korjata mahdolliset virheet. Myöhemmin ilmaantuneita epäselvyyksiä emme korvaa.
Asiakas tuo tavarat myyntiin omalla vastuulla, eikä kirpputori ole korvausvelvollinen varkauden, katoamisen, tulipalon, vesivahingon tai ilkivallan sattuessa. Kirpputori ei myöskään vastaa tuotteissa esiintyvistä puutteista tai vioista, emmekä maksutapahtuman jälkeen palauta maksua emmekä vaihda niitä, joten tarkistathan tuotteen ennen maksamista !
Kysy rohkeasti neuvoa askarruttavista asioista henkilökunnalta, autamme mielellämme !

 

Mainokset

2 responses »

  • Hei Pauliina K!
   Isompien tavaroiden myynti onnistuu provisiomyynnillä. Kirpparin osuus on 25% tuotteen myydystä hinnasta, kun se myydään. Myynti aika on 21 päivää. Kassalla tehdään provisioasiakkuus ja saat siihen viivakoodilliset hintalaput. Kerro myös myyntiin tuomasi tavarat henkilökunnalle.
   Ystävällisin terveisin Villiskirppis

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s